Седмичен любовен хороскоп 30 септември - 6 октомври

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-09-30 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 30 септември - 6 октомври
Снимка: iStock/bernardbodo

Овен

 

Някой от приятелите на половинката може сериозно да ви изнерви с поведението си. Не бързайте да му/й вдигате скандал и да поставяте условия. Опитайте да разберете до колко той/тя държи на въпросния човек и дали одобрява случилото се. До края на седмицата ще ви е ясно какво трябва да направите.

 

Телец

 

Появата на нов човек в обкръжението ще предизвика у вас силното желание да завихрите поредния мимолетен флирт. Внимателно преценете всички последствия от поведението си и най-вече какво бихте могли да загубите, печелейки няколко вълнуващи, но все пак кратки мига.

 

Близнаци

 

Намалете контактите, за да не предизвикате пристъпи на ревност у половинката си. Периодът е критичен. Стигнете ли до разправии, със светкавична скорост ще стигнете и до раздяла.

 

Рак

 

Понякога мазохистично се заставяте да търпите ситуации, които не ви харесват. Бъдете откровени, споделете с любимия/мата мислите и преживяванията си така, както ги чувствате. Не разчитайте, че той/тя ще се досети и автоматично ще промени подхода си, за да не се разочаровате за пореден път.

 

Лъв

 

Избягвайте резките промени, засягащи отношенията ви от всякакъв характер, а още повече романтичните. Бурните емоции, колкото и убедителни да ви се струват, ще създадат погрешно впечатление, а от там и проблеми.

 

Дева

 

Оставете част от инициативата и на любимия човек. Смисълът е, че първо, той/тя също трябва да покаже на какво е способен/а и второ, че ако се натоварите с всички задачи, рано или късно ще започнат да ви натежават.

 

Везни

 

Настроението ви ще е нестабилно почти през целия период. Дори, когато ефектът от Новолунието и пръстеновидното Слънчево затъмнение отмине, ще се чувствате несигурни в себе си. Малко уединение и подреждане на собствените мисли няма да ви попречи, позволете си го.

 

Скорпион

 

Стигне ли се до конфликт, вие го преживявате много по-дълго и по-дълбоко от гаджето си. Интересното, обаче е, че в повечето случаи и инициативата, и причината за острите спорове идва от вас. Дайте си малко почивка и тази седмица се дръжте мило. Няма да съжалявате.

 

Стрелец

 

Събитията в началото на седмицата може да са малко тягостни и да вкарат минорна нотка в любовната ви връзка. Посветете се на любимите занимания поне за ден, за да възстановите присъщия си оптимизъм и да стимулирате въображението. Ще ви подскаже идея за подходящо кратко пътуване, което със сигурност ще зарадва любимата/мия и ще освежи връзката ви.

 

Козирог

 

Отделяйте достатъчно време на любимия човек, за да предотвратите пристъпите на недоволство, съпроводени с недоверие. Ако имате конкретни причини, които предизвикват желание да останете сами, споделете му/й ги. Реакцията му/й ще ви покаже дали и колко ви обича.

 

Водолей

 

Не се опитвайте да спечелите вниманието на човек, който очевидно не показва към вас никакъв интерес. Вместо да си губите времето, гонейки химери, огледайте се около себе си. Подходящата „партия“ е пред очите ви.

 

Риби

 

С присъщата си съпричастност и желаейки да помогнете понякога без да се усетите, навлизате в чуждо пространство. Забележите ли, че любимият човек е тъжен, запазете спокойствие и не прекалявайте с въпросите. Изчакайте търпеливо. Скоро ще сподели причините по своя воля. След това е ваш ред. Вие добре знаете как да го/я накарате да се усмихне.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 час

dobre e da e hubavo . vremeto 6te pokaje


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия